Selecteer een pagina

Website laten maken

Verfuurden Online… voor een gewoon goede website

Meer informatieOnze projecten

Een complete website laten maken voor € 399,- ?

Jazeker! Verfuurden Online bouwt geweldige websites voor slechts € 399,- All-in. Daarnaast bieden we een krachtig beheersysteem waardoor uw website er niet alleen goed uitziet maar ook nog eens erg goed gevonden wordt. De techniek achter het beheersysteem is volledig geoptimaliseerd zodat uw website makkelijk gevonden wordt in Google of andere zoekmachines. Daarnaast is het beheersysteem ook geschikt voor alle apparaten waardoor uw website er altijd optimaal uitziet. Voor € 399,- ontvangt u dus niet alleen een prachtige website die u zelf makkelijk kunt aanpassen, maar de website wordt ook nog eens goed gevonden!

Uniek webdesign

Verfuurden Online bouwt voor u een unieke website volledig custom vormgegeven naar uw wensen en huisstijl.

Website laten maken? Onze projecten

Wilt u een nieuwe website laten maken? Onderstaand staan een aantal van de mooie en leuke websites welke wij hebben mogen maken voor onze klanten. Een website laten maken door Verfuurden Online is een garantie voor een uniek visitekaartje voor uw bedrijf. Verfuurden Online maakt professionele informatieve websites voor het MKB en de ZZP’er. Dus wilt u ook een nieuwe website laten maken? Verfuurden Online… voor een gewoon goede website.

Verfuurden, Verfuurden online, Website laten maken, Website portfolio,

Heijmans Autoverhuur

Bekijk site live | Bekijk meer voorbeelden

Verfuurden, Verfuurden online, Website laten maken, Website portfolio,

Marielle Kokke Fotografie

Bekijk site live | Bekijk meer voorbeelden

Verfuurden, Verfuurden online, Website laten maken, Website portfolio,

Liso ® Vliegengordijnen

Bekijk site live | Bekijk meer voorbeelden

Benieuwd naar onze
andere projecten?

Zoekmachine vriendelijke website laten maken

Een website laten maken kan bij vele webdesign bureau’s, maar een website laten maken welke Google vriendelijk is, is nog niet zo snel gebouwd. Gamechangers kan uw website zoekmachine vriendelijk maken voorzien van de juiste opbouw, de juiste codes en de juiste tools zodat uw website gewoon goed gevonden wordt. Meer info over Google vindbaarheid? Lees meer →

Responsive website laten maken

Een responsive website laten maken, wat houdt een responsive website nu eigenlijk in? Responsive is letterlijk vertaald ‘reageren’ hiermee willen we zeggen dat de website reageert op het formaat beeld waarmee de bezoeker van uw website uw website bezoekt, en dit zonder in te leveren op bijvoorbeeld leesbaarheid van de tekst of het gebruik van de functies.
Responsive websites zijn in deze tijd niet meer weg te denken uit ons leven, ruim 84% van de zoekopdrachten op internet begint namelijk op een mobiel apparaat.

Responsive website beter vindbaar in Google?

Google heeft begin 2015 aangekondigd dat zij vanaf 21 April 2015 ‘Mobile-friendly’ websites beter gaan waarderen. Google zelf zegt hierover: “Mobile is critical to your business and will continue to be so . Make sure visitors can have a good experience on your site when they’re visiting from their mobile devices!”
Om ervoor te zorgen dat websites steeds meer geschikt zijn voor mobiel gebruik, gaat Google deze websites dus hoger waarderen. Het concrete gevolg is dat als uw website (nog) niet geoptimaliseerd is voor smartphones en tablets, u slechter in Google vindbaar zult zijn.
Daarbij heeft een responsive website de voorkeur boven een aparte mobiele website. U hoeft content dan maar één keer te beheren. Daarnaast is dit voor uw Google-waardering in de meeste gevallen ook beter, omdat de mobiele- en desktop-variant van de website identiek zijn qua content. Google vindt dit belangrijk, omdat ze willen dat informatie beschikbaar moet zijn voor iedereen, ongeacht het device van uw bezoeker. Als u wél gebruik maakt van een losse mobiele website kan het u punten kosten in de Google-waardering wanneer de mobiele website pagina’s niet bevat die wel geïndexeerd zijn door Google.

Nieuwsgierig?
Vraag een offerte aan